Säckfyllare ForshagaSpridaren FSF25

NYHET!
ForshagaSpridaren FSF25

ForshagaSpridaren FSF25 är ett helt nytt koncept för effektiv mobil fyllning av säckar från lastbil eller traktorsläp. Med sitt välbeprövade utmatningssystem fyller maskinen parallellt nio säckar med en given mängd material. Maskinen är speciellt avsedd för att snabbt kunna bygga skyddsbarriärer vid översvämning eller avleda vattenflöden.

Läs mer »


Sandspridare ForshagaSpridaren T20 för lastbil

NYHET!
ForshagaSpridaren T21

Vår mycket uppskattade sand-/saltspridare har blivit ännu bättre! ForshagaSpridaren finns nu i en uppgraderad modell - ForshagaSpridaren T21. Den samlar alla fördelar från tidigare modeller men med flera förbättringar i tillägg. Drivpaket, vals och lager har ny utformning vilket gör att maskinen kan sprida material med sämre egenskaper samtidigt som servicebehovet har minskat betydligt. Kontakta oss gärna för mer information om T21.

Läs mer »


Vätskespridare ForshagaSpridaren L20 för trepunktsfäste

NYHET!
ForshagaSpridaren L20

ForshagaSpridaren L20 är en professionell vätskespridare idealisk för en mängd applikationer, men är särskilt utvecklad för sopsaltning av GC-vägar, bekämpning av PM10-partiklar, dammbindning av grusvägar och bevattning. Maskinen används där höga krav på full yttäckning, noggrann dosering, ekonomi och miljö ställs.

Läs mer »


SANDSPRIDARE LASTBIL
ForshagaSpridaren T21

ForshagaSpridaren sprider effektivt sand, grus eller salt och används året runt för aktiviteter som halkbekämpning, beläggningsarbeten och dammbindning.

Läs mer »

SANDSPRIDARSKOPA
ForshagaSpridaren S21

Eldriven sandspridarskopa för lastmaskiner. Utmatning kan styras med hög noggrannhet även vid låga hastigheter och påverkas inte av varvtal eller oljeflöde.

Läs mer »

VÄGUNDERHÅLL
Stödkantläggare FKL21

Tack vare ett unikt system med inbyggda sensorer kan systemet få stödkantläggaren att automatiskt följa beläggningsprofilen och styra utmatningen.

Läs mer »

HALKBEKÄMPNING
70 år i branschen

Med mer än 70 år i branschen vet vi vikten av att en entreprenadmaskin måste ha en god totalekonomi. Våra produkter kännetecknas av hög driftsäkerhet, låga underhållskostnader, teknisk framsynthet och bra andrahandsvärde - allt i en maskin som är lätt att använda. Våra produkter används av allt från enskilda entreprenörer till kommuner och storbolag såsom Svevia, Arento, Peab, Terranor och Skanska.

Läs mer »

MINDRE SANDSPRIDARE
Sandspridare för ATV & Pickup

I dagsläget tillverkar och säljer vi endast maskiner för professionellt entreprenadbruk - men får ofta frågor om mindre sandspridare för exempelvis ATV, pickup eller handdragna. Om du hamnade på vår sida fast du letar efter handdrivna sandspridare för gårdsplan eller en sandspridare till din ATV eller pickup så kan vi rekommendera att du tar en titt på någon av spridarna i länken nedan. Självklart är du välkommen att höra av dig till oss om det är något i vårt sortiment som intresserar dig!

Tips på sandspridare »