Återförsäljare för ForshagaSpridaren

ForshagaSpridaren utvecklas och tillverkas av Forshaga Bil & Maskin i Karlstad. Med mer än 70 år i branschen vet vi vikten av att en entreprenadmaskin måste ha god totalekonomi. Med få led till slutkunden kan vi hålla ett lågt inköpspris.

Köpa i Sverige

Sverige

I Sverige kan du köpa ForshagaSpridaren direkt från oss på Forshaga Bil & Maskin. Vill du ha hjälp med montage kan du också köpa spridaren direkt från en påbyggare nära dig. Som tillverkare är vi alltid intresserade att skapa en produkt som uppfyller våra kunders önskemål och vill därför alltid ha en nära kontakt med slutkunden.

Påbyggare

Vill du ha hjälp med montage av spridaren har vi nedan ett urval påbyggare med erfarenhet av ForshagaSpridaren. Du kan även köpa spridaren komplett med montage direkt från någon av dem. Är du påbyggare och vill vara med på listan är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Köpa i Norge

Norge

För bästa service och support säljs ForshagaSpridaren i Norge genom C. Grindvold A/S. C. Grindvold A/S har mångårig erfarenhet av utrustning för vinterväghållning och har hög servicenivå och kunnande.

Har du verksamhet i Norge och har frågor kring ForshagaSpridaren är du alltid välkommen att kontakta oss i Sverige eller Grindvold i Norge så gör vi vårt yttersta för att hjälpa till.

Kontakta C. Grindvold A/S

 Adress:
C. Grindvold A/S
Østre Aker Vei 260
0976 OSLO
 Telefon:
Växel: (+47) 22 82 00 00
Fax: (+47) 22 82 00 01
 E-post / hemsida:
firmapost@grindvold.no
www.grindvold.no
 Öppettider:
Måndag 8.00 - 15.30
Tisdag 8.00 - 15.30
Onsdag 8.00 - 15.30
Torsdag 8.00 - 15.30
Fredag 8.00 - 15.30

Köpa i Danmark

Danmark

För bästa service och support säljs ForshagaSpridaren i Danmark genom Special maskiner A/S. Special maskiner A/S har stor erfarenhet av en mängd specialmaskiner och har en hög servicenivå och kunnande.

Har du verksamhet i Danmark och har frågor kring ForshagaSpridaren är du alltid välkommen att kontakta oss i Sverige eller Special maskiner i Danmark så gör vi vårt yttersta för att hjälpa till.

Kontakta Special maskiner A/S

 Adress:
Special Maskiner A/S
Løkkeby Strandvej 10
5900 Rudkøbing
 Telefon:
Växel: (+45) 62561667